Breek niet langer je hoofd in je zaak!

Even een paar woordjes aan jou, ondernemer.


Ik weet het: op Paasmaandag staat je kop misschien niet naar 'werken', maar echt ... ik zou deze mail niet sturen als hij je niet een gouden tip zou geven die je zou moeten kennen en die essentieel is als jij je zaak wil uitbouwen, in co-creatie met het universum. 


Waar het over gaat is dit: als ondernemer kunnen we soms ons hoofd breken als het gaat om keuzes maken. 🤯


'Moet ik dit in de wereld zetten?'

'Of moet ik het zo doen?' 

'Ga ik hier mijn geld mee verdienen? Of moet het anders aanpakken?'


Hm. Om gek van te worden soms.

En het resultaat is dat we in de kramp schieten en dat onze bezieling soms ver te zoeken is. 


Gooi het eens over een andere boeg.

En ga 's creëren zoals creëren bedoeld is. 


Doorloop eens volgende stappen, bijvoorbeeld op momenten dat je een keuze moet maken, een beslissing moet nemen.


 Stel de vraag: 'Wat gaat het creëren voor mij en mijn toekomst als ik 'dít' kies? (waarbij 'dit' staat voor 'optie 1')


Merk wat je merkt. 


Stel dan de vraag: 'Wat gaat het creëren voor mij en mijn toekomst als ik 'dít' kies? (waarbij 'dit' staat voor 'optie 2')


Merk wat je merkt.


Welke keuze voelt ruim, licht en expansief? 


GO FOR IT! Kies daarvoor. Maaarrrrr .... wees bereid je projecties en verwachtingen, aannames en whatever LOS te laten en ELKE bijdrage van het universum te ontvangen, ook al ziet die er niet uit dan je initieel wilde. 


Bijvoorbeeld: als het licht voelt een bepaald 'event' neer te zetten, laat dan al je verwachtingen rond dat event los (door te clearen), maar WEES BEREID elke bijdrage te ontvangen, hoe die er ook uitziet. 


Als je op die manier vorm geeft aan je zaak en leven, volg je de energie en kom je razendsnel in een creatiemodus, in COMPLETE afstemming met het universum. In no-time ben je vertrokken en aangehaakt op jouw unieke stroom. 


Waarom?

Omdat de tool die ik je net aanreikte, je in staat stelt in te tappen in je WETEN.

En je uitnodigt om voorbij je belemmerende hoofdelijke overtuigingen te gaan. 

En dus ook veel meer rust geeft. 

En plezier.

En geld in je zaak. 
10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven