Morgen fris weer op?WIE ZIJN EIGEN LEVEN LEIDT, LEIDT EEN TOTAAL ANDER LEVEN ... en een eigen leven begint natuurlijk met een 'eigen dag' ... en een 'eigen dag' start dan weer met je 'eigen ochtend.' ... en dat betekent:  licht, ruim en verheugd om de nieuwe mogelijkheden. Als ik dat zo zie staan, kan ik wel vertellen dat ik bijna mijn hele leven niet mijn eigen dagen heb geleefd, want van zolang ik me herinner, moest ik 's morgens om 5 uur (6 uur ten laatste) opstaan om mezelf zo goed ik kon klaar voor te bereiden op de nieuwe dag (alsof het een beklimming was!!!)  Ik wist niet hoe het kwam, maar het was wel zo.


Als ik 's morgens mijn ogen open deed, ging mijn focus onmiddellijk naar een probleem. Tot ik besefte dat ik daarmee dus nog meer problemen creëerde. Ah ja ... de energie die je belichaamt, creëert je realiteit. Dus: opstaan in zwaarte, creëerde een dag in zwaarte --> gevolg: een leven met problemen, processen en gedoe.

Tot ik de stappen ging toepassen die ik heb neergeschreven in mijn checklist en die je hier kan downloaden.


Als je dat nu nog doet en 'm vanavond even doorleest en de tips volgt, sta je morgenochtend misschien wel voor 't eerst sinds lang weer op als jezelf 🤩🕺

© 2020 by Katya Verstraelen, CFMW
Ook dit is een Bezielde Zaken-zaak. 
Voor algemene voorwaarden en privacy policy, klik hier. 


Voor