Wie is Katya? 

'Je hoeft niet langer gebukt te gaan onder de verhalen van je verleden, als je daar niet meer voor kiest.' 

Katya Verstraelen

Op de foto hiernaast zie je mij uitbundig lachen.
Maar ... wist je dat het mij tientallen jaren heeft gekost vooraleer ik dat weer kon?  

Ik heb - wat ze noemen - een zware rugzak meegekregen in mijn jeugdjaren en ben het slachtoffer geweest van verscheidene vormen van misbruik. 

Dat heeft me jarenlang parten gespeeld en op een bepaald moment dacht ik dat mijn leven een verloren zaak was.

Ik dacht werkelijk dat ik levenslang had gekregen en gedoemd was tot een zwaar en ongelukkig leven waarin ik nooit het geluk zou vinden waarnaar ik op zoek was. 

En het was altijd heel dubbel, want puur op de feiten afgaande, had ik alles om gelukkig te zijn en leek ik ook echt gelukkig, maar het was niet zo.

Achteraf gezien, kan ik zien dat de reden waarom het mij jaren niet lukte te leven in overeenstemming met mijn verlangens , terug te leiden was tot één gemene deler: 


Ik zat gevangen in de leugens die ik had gevormd over mijzelf, over het leven, over de wereld .... over alles en iedereen eigenlijk en bleef maar kijken door de bril van mijn verleden. 


Ik was dus bezig met een leven te creëren dat was doordrongen van de verhalen waarin ik zelf was gaan geloven en die mij saboteerden om mijn eigen leven te gaan leiden. 

 

Stap voor stap is het me gelukt mezelf te bevrijden en de waarheid over mezelf te zien, voorbij de leugens waarvan ik altijd dacht dat ze waar waren, maar die dat dus niet waren. 

Op een bepaald moment kon ik ermee ophouden mezelf te saboteren en meer en meer te groeien naar mijn eigen-waarde. 

Ik begon mezelf te zien en begon door te hebben dat het ook voor mij mogelijk zou zijn een leven te gaan leiden zoals ik het wilde. En dat is nu EXACT waarin ik zelf mensen begeleid. 

Ik heb de gave om in no time te detecteren waar je functioneert vanuit verhalen en leugens. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd coach binnen Acces Conciousness en onderlegd in andere methodieken die ik inzet. Ik ben een meester in het verwoorden van de woorden die Bewustzijn jou wil laten horen. 

Het resultaat van mijn werk is dat je al na 1 sessie grote lasten van je schouders voelt wegvallen en je meer en meer in tune komt met de mogelijkheden van je EIGEN leven. 🧡


'Als ik het kan, kan iedereen het! Als ik het kan om voorbij de leugens van mijn verleden te gaan, kan JIJ dat ook!'