Wie is Katya? 

'Je hoeft niet langer gebukt te gaan onder de verhalen van je verleden, als je daar niet meer voor kiest.' 

Katya Verstraelen

Op de foto hiernaast zie je mij uitbundig lachen.
Maar ... wist je dat het mij tientallen jaren heeft gekost vooraleer ik dat weer kon?  

Ik heb - wat ze noemen - een zware rugzak meegekregen in mijn jeugdjaren en ben het slachtoffer geweest van verscheidene vormen van misbruik. 

Dat heeft me jarenlang parten gespeeld en op een bepaald moment dacht ik dat mijn leven een verloren zaak was.

Ik dacht werkelijk dat ik levenslang had gekregen en gedoemd was tot een zwaar en ongelukkig leven waarin ik nooit het geluk zou vinden waarnaar ik op zoek was. 

En het was altijd heel dubbel, want puur op de feiten afgaande, had ik alles om gelukkig te zijn en leek ik ook echt gelukkig, maar het was niet zo.

Achteraf gezien, kan ik zien dat de reden waarom het mij jaren niet lukte te leven in overeenstemming met mijn verlangens , terug te leiden was tot één gemene deler: 


Ik zat gevangen in de leugens die ik had gevormd over mijzelf, over het leven, over de wereld .... over alles en iedereen eigenlijk en bleef maar kijken door de bril van misbruik. 


Ik was dus bezig met een leven te creëren dat was doordrongen van de verhalen waarin ik zelf was gaan geloven en die mij saboteerden om mijn eigen leven te gaan leiden. 

 

Stap voor stap is het me gelukt mezelf te bevrijden en de waarheid over mezelf te zien, voorbij de leugens waarvan ik altijd dacht dat ze waar waren, maar die dat dus niet waren. 

Op een bepaald moment kon ik ermee ophouden mezelf te saboteren en meer en meer te groeien naar mijn eigen-waarde. 

Ik begon mezelf te zien en begon door te hebben dat het ook voor mij mogelijk zou zijn een leven te gaan leiden zoals ik het wilde. En dat is nu EXACT waarin ik zelf mensen begeleid. 

Ik ben gecertificeerd coach binnen Acces Consciousness, maar ook onderlegd in innerlijk kindwerk en vele andere methodieken waaruit ik put tijdens de begeleiding. Daarnaast heb ik de gave om in een minumum van tijd te detecteren waar mensen functioneren vanuit leugens door misbruik & trauma. Elk traject is uiteraard maatwerk. 
 


'Als ik het kan, kan iedereen het! Als ik het kan om voorbij de leugens van het misbruik te gaan, kan JIJ dat ook!'  

 

© 2020 by Katya Verstraelen 
Ook dit is een Bezielde Zaken-zaak. 
Voor algemene voorwaarden en privacy policy, klik hier.