web-KatyaVerstraelen(23).jpg

bezielde woorden uit de hemel

Een delicaat stukje in mijn aanbod: woorden ontvangen van dierbaren die overleden zijn.

Voor mij is er in essentie geen verschil tussen woorden channelen vanuit het 'Leven' in het algemeen of vanuit een welbepaalde persoon.

In mijn visie is alles met elkaar verbonden.
Alles is bewustzijn. 
Er is niets dat bewustzijn uitsluit.

Ook nadat het lichaam van een mens is gestorven, blijft er nog steeds iets over en dat is Bewustzijn.

Binnen Acces Consciousness wordt gezegd dat ons lichaam IN ONS zit, wat betekent dat wij in essentie oneindig bewustzijn zijn mét een lichaam. 

Bij deze visie sluit ik me helemaal aan, te meer .... omdat het voor mij kinderspel en heel evident is om woorden te channelen vanuit de onzichtbare wereld. 

Ik wil dat ook helemaal niet significant maken, want ik heb de stellige overtuiging dat ieder van ons dat kan. Dat meen ik echt.

Maar oké ... laat ons zeggen dat ik het 'van nature' heb. Ik heb daar niets voor moeten doen. Sterker nog: ik vond het altijd makkelijker te communiceren met onzichtbaar Bewustzijn dan met mensen hier op aarde. 

Interessant dan, hé, dat ik nét communicatie ben gaan studeren hier op

aarde :-) En het klopte ook helemaal om dat te doen. Omdat ik de essentie van de dingen (vanuit bewustzijn dus) heel graag communiceer met zo veel mogelijk mensen. 


In dit stukje van mijn aanbod kan je me vragen in contact te gaan met een dierbare overledene. 

De werkwijze verschilt iets van bij andere zaken die ik aanbied:

1. We hebben een kort gesprekje en je vertelt me over de persoon met wie je graag contact wil. Ik vind het daarbij ook handig dat je me een foto toont, zo kan ik nog makkelijker de energie pakken. 

Tijdens dat gesprek geef je ook door wat je graag wil weten. Welke vragen je hebt. Welke boodschappen je wil geven.

 


2. Ik ga zitten en schrijven. Ik doe dat terwijl ik alleen ben, maar misschien ben je hier graag getuige van. Dat kan via een Zoom die ik open zet, terwijl jij ziet dat ik schrijf. Voordeel is ook dat je de energie mee kan oppikken en dat je in het moment nog zaken kan vragen. (dit is optioneel en zeker niet verplicht; doe wat goed voor je voelt)


3. Je ontvangt de woorden. In overleg met jou bepalen we op welke manier. Geschreven, ingesproken, vooraf of in het live contact met mij. 


4. Ik hecht veel belang aan zorgvuldigheid, dus is het logisch en evident dat we na het ontvangen van de woorden een gesprekje hebben met elkaar. Hier staat geen tijdsduur op. We volgen de stroom en energie. 


Wat kunnen dierbaren zonder lichaam bijdragen aan jou en je leven? 
Wat wil jij ontvangen?
En hoe kan jij bijdragen aan hen? 
Wat als het leven niet eindigt bij het sterven van ons lichaam? 
En wat is er werkelijk mogelijk? 


Wil je me bellen voordat je beslist over te gaan tot deze stap?
Welkom!
0032 495 71 87 52