Agenda  

Ik ben een flow-creator. Dat betekent dat ik veelvuldig programma's, events of calls creëer.
Check dus regelmatig eens deze pagina.

Elke 5de dag van de maand stuur ik ook een nieuwsbrief uit met het overzicht van de maand. Wil je die ontvangen? Geef dat dan HIER aan. 

 

energie van de deelnemers 

mijn bezieling, scherp aanvoelen en doortastendheid
=

maximaal resultaat

22 september: 'Cut the Crap! Bye, bye Calimero 🥺'.Intensief, spot on onlinetraject voor mensen die vooruit willen in hun leven, maar hun verleden soms als excuus gebruiken om zich achter te verschuilen. Lees HIER meer. 1 oktober: Dag der Verlangens. Speciaal voor mensen die ten gevolge van trauma of misbruik het verlangen verleerd hebben. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Lees HIER meer. 
 

23 oktober: 
Intensief ondernemerstraject 'Stop Pleasing, Start Flying 🚀'' om voor eens en voor altijd komaf te maken met je angsten als ondernemer, die vaak een gevolg zijn van verhalen uit je verleden. 
Lees HIER meer.


16-17-18 oktober: 
Intensive Retreat voor mensen die ooit een vorm van misbruik hebben ervaren en die in 2,5 dagen een nieuwe start willen maken in hun leven voorbij de sporen van het misbruik. Het retreat vindt plaats in de buurt van Calais (F) en er kunnen maximum 3 personen deelnemen. Lees HIER meer. 


16-17-18 december: 
Intensive Retreat voor mensen die ooit een vorm van misbruik hebben ervaren en die in 2,5 dagen een nieuwe start willen maken in hun leven voorbij de sporen van het misbruik. Het retreat vindt plaats in de buurt van Calais (F) en er kunnen maximum 3 personen deelnemen. Lees HIER meer. 

© 2020 by Katya Verstraelen 
Ook dit is een Bezielde Zaken-zaak. 
Voor algemene voorwaarden en privacy policy, klik hier.