Voorbij de leugens, ook in je zaak
(met andere woorden: een op en top bezielde zaak) 

Deze zakelijke begeleiding is er voor bewuste ondernemers die merken dat issues uit het verleden de bezieling in hun zaak blokkeren.


Ook in je een eigen zaak, laat je verleden zich voelen. Als je daarover geen helderheid hebt, zet je dus een bedrijf neer vanuit leugens. 

Als dat het geval is, laat zich dat meteen voelen in de flow van je bedrijf: je realiseert niet de omzet die je zou willen, je weet eigenlijk niet precies wat je ook al weer wilde doen en slaagt er niet in consistent iets neer te zetten. 

Veel van mijn klanten die - net als ik - ook een rugzak uit het verleden hebben, vinden zich ook in onderstaande dingen: ❗Je realiseert je niet (of maar ten dele) hoe groot jouw waarde is en daardoor werk je aan veel te lage prijzen


❗ Je laat steeds maar over je grenzen gaan door je klanten en het lukt je niet te gaan staan


❗ Je bent een pleaser, zeker naar je klanten. Je geeft makkelijk kortingen of stemt in met afspraken op momenten die jou eigenlijk niet uitkomen


❗ Je loopt verloren in een wirwar van ideeën en hebt het oordeel over jezelf dat je niets aan de grond gezet krijgt


❗ Je hebt moeite met zichtbaarheid, komt faalangst en perfectionisme tegen 


Mijn grootste kwaliteit is dat ik meteen leugens kan doorzien, ook in je zaak.
In dit traject ontmantel ik dus de leugens in je zaak én jou. Ik laat je zien waar je niet functioneert vanuit jouw waarheid, maar je ergens onbewust handelt vanuit een schaduwkant.

Ik heb maar een paar minuten nodig om die te detecteren, dus in de 1-op-1 sessie van 3 uur maken we echt mega-shifts doordat we ter plaatse de wortel van de leugens uittrekken.

Daarnaast doe ik concrete aanbevelingen rond je bedrijf die maken dat de bezieling kan oplaaien en je zaak gaat stromen. 

Vier weken na de 1 op 1-sessie krijg je ook opvolging en alle ondersteuning die je nodig hebt bij de triggers in je zaak die nog opkomen. 

Aan het eind van dit traject spreken we nog een keer per Zoom af en check ik of je zaak in lijn ligt met je bezieling. Als dat zo is, krijg je het Bezielde Zaken-label dat je op je website mag plaatsen. Zo weten je nieuwe bezoekers dat ze te maken hebben met een zaak die op en top bezield is en dat jij weet waarmee je bezig bent. 
 

 

energie van de deelnemers 

mijn bezieling, scherp aanvoelen en doortastendheid
=

maximaal resultaat

Praktische informatie:

Tijdens de sessie check ik - als bezielingsradar - volgende domeinen:


Je aanbod. 
Ligt dat echt in lijn met je kwaliteiten en je verlangens? Stroomt je bezieling erdoor? 

Je communicatie. Zit de energie van je geschreven en gesproken woorden goed? Of sijpelt er een energie van angst door? (bijvoorbeeld)

JIJ! 
Ik leg je schaduwkanten bloot van waaruit je je bedrijf in de wereld zet. We gaan dus voorbij aan de leugens die je je eigen hebt gemaakt doorheen je leven en die hun weg vinden binnen je bedrijf. 

Opvolging 
Tot vier weken na onze sessie hebben we drie keer per week contact over dagdagelijkse zaken waar je tegenaan loopt. We gaan daarin razendsnel het proces van leugen naar bezieling. 

Proef op de Som 
Na vier weken doe ik opnieuw een scan en indien alles werkelijk in lijn ligt met je bezieling, ontvang je van mij het Bezielde Zaken-label dat vanaf dan fier op je website mag pronken.
(als je dat tof vindt, hé; is geen verplichting) 

Cut the Crap in je Ondernemerschap!
Een op en top bezielde zaak in een maand tijd! 


Totaalprijs: 1000 euro (incl BTW)

© 2020 by Katya Verstraelen 
Ook dit is een Bezielde Zaken-zaak. 
Voor algemene voorwaarden en privacy policy, klik hier.