Wat is er te doen?

Mon, Nov 30
Zoomcalls en besloten Facebookgroep
Dood doet leven!
Dit traject is voor moedige mensen. Mensen die hun eigen sterfelijkheid niet uit de weg willen gaan en de dood willen gebruiken als krachtige generator voor een vervullend leven. 4 weken lang. Diepgang en tegelijk sereniteit. Een traject van waarheid. 🧡 Welkom aan maximum 8 mensen 🧡
Fri, Dec 04
Gratis Zoomcall
Op zoek naar mogelijkheden (ondanks de crisis)
Een gratis Zoomcall voor zelfstandige ondernemers die met de handen in het haar zitten door de verlengde maatregelen die de regering vandaag heeft opgelegd. Mijn bijdrage om nieuwe mogelijkheden uit te nodigen.
Mon, Aug 03
via Zoom
Gratis kennismakingsavond met Katya (en je leven) :-)
Een informatieve, lichte, toffe avond vol mogelijkheden waarin ik me laat leiden door de vragen van de deelnemers. Centraal in deze avond staat het thema 'je eigen leven leiden' ... Wat bedoel ik daarmee? Hoe doe je dat? En wat is dat dan precies? Door de nieuwe COVID 19-maatregelen online
Mon, Jun 22
Zoomcalls én Facebookgroep
Groepstraject - Incl. 1 uur individuele coaching!
Een 10-daags online praktisch traject waarin je actief met de Tools van Acces Consciousness aan de slag gaat en de verandering waarnaar je verlangt, creëert.
Thu, May 28
Zoom en Facebookgroep
Schaamteloos jezelf zijn
Hoe zou het zijn om voor eens en voor altijd die zogenaamde 'beste versie van jezelf' te schrappen van je to do-lijst om in plaats daarvan schaamteloos JEZELF te zijn?
Fri, May 15
via Zoom
Sensueel in ons kot
Sensualiteit van binnenuit. Geen voorschriften, geen regeltjes, geen schoonheidswedstrijd. Wel: ruimte geven aan de sensualiteit die we werkelijk ZIJN. Voor vrouwen :-)
Thu, May 14
Online Zoomcall
Money Follows JOY - gratis Zoomcall met Lorena Vlasin
Wat is ervoor nodig om zélf het FEESTJE te zijn in jouw leven in plaats van te wachten tot iemand voor jou de slingers ophangt? Prettige bijkomstigheid: het zal je meer geld opleveren. Want .... MONEY FOLLOWS JOY!
Wed, May 13
Online Zoomcall
Start to .... Acces!
Een introclass over de tools van Acces Consciousness, waarmee je alle verandering in je leven kan creëren die je maar wenst!
 

© 2020 by Katya Verstraelen 
Ook dit is een Bezielde Zaken-zaak. 
Voor algemene voorwaarden en privacy policy, klik hier.