Individueel aanbod 

Mijn individuele aanbod is er voor mensen die het liefst alleen werken en daarin intensief willen worden begeleid. 

Het doel van het individuele werk, is om de weg vrij te maken naar het leven van jouw dromen, voorbij de sporen van het misbruik, in welke vorm dan ook. (hier lees je meer over de verschillende vormen van misbruik).

Ik heb de gave om jouw energie te readen en om op extreem korte tijd te zien waar je functioneert vanuit sporen uit het verleden, maar die tot nu in je schaduwzone zaten. Je was je er nog niet van bewust omdat je ermee vergroeid bent geraakt. 

Ik geef woorden aan die vastzittende energie die jij kan horen en ontvangen en die je in staat zullen stellen eraan voorbij te gaan. 
Je gaat nieuwe mogelijkheden in jezelf ervaren die je nooit eerder voor mogelijk hield. Je bevrijdt je als het ware van de leugens! 

Nadien help ik je bij het maken van nieuwe keuzes in je leven, voorbij de vertrouwde opties vanuit de misbruikenergie.  En dan .... dan ben je vertrokken! Naar joúw leven ♥

energie van de deelnemers 

mijn bezieling, scherp aanvoelen en doortastendheid
=

maximaal resultaat

Praktische informatie:

-Individuele sessies zijn alleen te boeken in reeksen van 3 sessies of 5 sessies

-De sessies duren 90 minuten en zijn via Zoom of live in Turnhout op te nemen.

-Je ontvangt audio-opnames van de processen die we samen doorlopen, zodat je ze nog zo vaak je zelf wilt, kunt herbeluisteren

-
BELANGRIJK: Tijdens de hele duurtijd van onze samenwerking mag je elke dag uitreiken naar mij als je daar behoefte aan hebt. 

Je mag dagelijks een Whatsapp-spraakbericht van max. 3 minuten aan me inspreken als je vastloopt of als je neigt terug te vallen in je oude patronen.

Ik beantwoord je vraag met een afgestemde clearing of advies. Je hoeft het dus letterlijk niet alleen te doen. We doen het samen! 

© 2020 by Katya Verstraelen 
Ook dit is een Bezielde Zaken-zaak. 
Voor algemene voorwaarden en privacy policy, klik hier.